DoTerra-olien-verkoop

Top 5

8606 JT Sneek

info @ helenopnatuurlijkewijze.nl

Bel 06-29115607 voor reserveren consult in de praktijk of afspraak maken voor telefonisch consult, bestellingen en boeken workshop/cursus.

 

Bel 0909-0206, Box 10 voor vragen of een telefonisch consult (0,90 p/m)

Aangesloten bij www.hsplijn.nl

 

SiteLock

Pure etherische oliën

van DoTerra

 

 

Ik werk in mijn praktijk met de hoogwaardige essentiële oliën van DoTerra. Dit zijn de puurste en zuiverste oliën om mee te werken. DoTerra oliën zet ik op verschillende manieren in zoals bij massage, aanbrengen op bepaalde reflexpunten op het lichaam of via inademen via luchtverstuivers of sprays.

 

Natuurlijke middelen

Ze zijn een welkome aanvulling op de natuurlijke middelen die ik inzet bij behandelingen. Het geeft clIënten weer de regie over hun leven bij bijvoorbeeld paniekaanvallen, breatholding spell, angst, piekeren, beter los kunnen laten van trauma etc. En dat is nog maar het topje van de ijsberg wat je met de oliën kunt doen.

 

Wil je er meer over weten, neem dan gerust vrijblijvend contact op via het formulier.

Hoe gebruik je olie?

Let op: niet iedere olie kan zomaar op de huid worden gesmeerd. Vooral voor kinderen en mensen met een gevoelige huid is het belangrijk even advies te vragen hoe je de olie kunt inzetten. Je hebt namelijk hete oliën die je niet op gevoelige plekjes kunt smeren en oliën die niet samengaan met zonlicht.

 

DoTerra oliën voor in en om huis en in verzorgingsproducten om zelf te maken.

 

Lees hier over het gebruik van de essentiële oliën voor je gezondheid, huid en in je huishouding.

 

Rechtstreeks DoTerra oliën bestellen kan in mijn webshop!

 

Wil je met 25% korting bestellen, neem dan ook gerust even vrijblijvend contact op.

 

Het verhaal van DoTERRA

 

(vertaald van www.doterra.com)

 

 

DoTERRA, opgericht in 2008, berust op de missie om etherische oliën te delen met de wereld. Na het zien van de ongelooflijke voordelen bij het gebruik van deze kostbare middelen, begon een groep gezondheidszorg en zakelijke professionals deze missie vorm te geven. Zij vormden een bedrijf en noemde het doTERRA, een Latijns afgeleide betekenis van 'Gift of the Earth'.

 

 

De eerste hindernis die overwonnen werd, was echter een kwaliteitsnorm in een industrie die er nooit een had gehad. Het was niet genoeg om essentiële oliën alleen aan huizen over de hele wereld te leveren. De doTERRA-oprichters waren toegewijd om alleen de hoogste kwaliteit en zuiverste etherische oliën te leveren, zodat gezinnen met zekerheid kunnen weten dat ze alleen het beste gebruiken om gezondheid en welzijn voor hun dierbaren te bevorderen. Deze inzet leidde tot het creëren van een nieuwe standaard van therapeutische kwaliteit: CPTG gecertificeerd Pure Therapeutic Grade®.

 

 

Zo'n grote visie om de essentiële oliën in de wereld te brengen, daarvoor was een team van toegewijde mensen nodig. Dit team zou moeten bestaan uit mensen die zich bezighouden met hard werken, inzet, passie en visie. Dat team is sinds zijn eerste aanvang gegroeid, maar de missie blijft hetzelfde - om essentiële oliën te bieden voor iedereen van beginner tot aan deskundige, zodat ze veilig gebruikt kunnen voor de mensen die wij lief hebben.

 

 

Het delen van essentiële oliën is een unieke ervaring, en de oprichters van DoTERRA hebben erkend dat een verkoopmodel net zo uniek zou zijn. Om de persoonlijke essentiële olie-ervaringen optimaal te vergemakkelijken, gebruikt doTERRA een direct verkoopmodel waarmee distributeurs met klanten kunnen werken in tegenstelling tot massamarketing. Deze meer individuele aanpak maakt het voor individuen mogelijk om de ongelooflijke kracht van essentiële oliën te ervaren, terwijl ook relaties op basis van vertrouwen worden ontwikkeld. Dit model creëerde ook de mogelijkheid voor individuen en gezinnen om hun dromen van financiële onafhankelijkheid te bereiken. Meer dan 2 miljoen Wellness Advocaten (lees distributeurs), gebruiken en verkopen DoTERRA-producten over de hele wereld.

 

 

Het eerste aanbod van doTERRA essentiële oliën omvatte 25 eenmalige oliën en 10 mengsels en werd op 25 april 2008 te koop aangeboden. Sedertdien heeft het doTERRA productaanbod veel meer enkele olie- en olieverbindingen toegevoegd, evenals voedings-, spa- en gezonde leefproducten op basis van essentiële olietechnologieën en een uitgebreide wellnessfilosofie. Natuurlijk kan dat aanbod niet mogelijk zijn zonder een Global Botanical Network van ambachtslieden en distilleerders. Aangezien DoTERRA een vertrouwde partner geworden is in de essentiële oliënindustrie, heeft het ook gemeenschappen kunnen helpen om hun eigen economische toekomst te verbeteren door middel van het Co-Impact Sourcing®-model en de DoTERRA Healing Hands Foundation ™.

 

 

DoTERRA is gevestigd in een state-of-the-art faciliteit in Pleasant Grove, Utah, en blijft werken om haar visie uit te dragen aan alle gezinnen over de wereld en hen de gezondheidsbevorderende voordelen van essentiële oliën te bieden.

Ja
Nee
 
 
 
 

© Helen op Natuurlijke Wijze - Geertje Swart - Top 5 - 8606JT Sneek - 06 29115607 - info @ helenopnatuurlijkewijze.nl - KvK 59142383