Voedingssupplementen-verkoop
Workshop Hooggevoeligheid
Ontzettend leuk Anders!
HSP-coachlijn

Bel 06-29115607 voor:

  • reserveren consult in de praktijk
  • tijd afspreken voor telefonisch consult op advieslijn (0909-0206 Box 10)
  • bestelling producten
  • boeken van workshop/cursus of vragen daarover

Bel 0909-0206 en kies Box 10 (0,90 p/minuut) voor:

  • Vragen over hooggevoeligheid, nieuwetijdskinderen en gezondheid
  • Adviezen
  • Telefonische consulten
SiteLock

Een voedingssupplement is voeding!

 

 

Ik werk in mijn praktijk o.a. met de hoogwaardige producten van:

 

Pro Natura, Bonusan, 4Life en Beyuna

 

Ik geef deskundig advies bij het bestellen.

 

Bestellen van producten kan via het bestelformulier

of telefonisch op 06-29115607 (van ma-vr 09.30-17.00 uur)

 
 
 
 
 
 
Pro Natura
Bonusan
4Life-Transfer Factor
Beyuna
 
 
Ja
Nee
 
 

Mogelijkheid om met korting producten te kopen!

 

PRO NATURA

 

Er bestaat ook de mogelijkheid zelf lid te worden van de Pro Natura inkooporganisatie, dan krijg je 30% korting op de producten en kun je zelf de producten bestellen op de website van Pro Natura. Voor het lidmaatschap ontvang je dan een productenpakket t.w.v. het inschrijfgeld van € 70,=. Verder zijn er geen verplichtingen. Je kunt het lidmaatschap elk jaar verlengen en de kosten daarvan zijn €12,50*. Voor dat bedrag krijg je iedere maand twee maandbladen met informatie over de producten en hoe ze voor je lichaam werken, aanbiedingen en informatie over gratis lezingen en workshops tegen onkostenvergoeding voor lunch etc.

Als je wilt kun je verder groeien en meer korting op je eigen producten krijgen.

 

Niets is verplicht. Ik leg het graag uit in een gesprek.

Neem dan vrijblijvend contact op.

 

 

 

Therapeuten

 

Voor therapeuten die geïnteresseerd zijn in deze hoogwaardige voedingssupplementen voor gebruik in hun eigen praktijk, maak ik graag tijd vrij om je vrijblijvend te informeren via een persoonlijk gesprek.

Ik ben ruim 22 jaar distributeur van Pro Natura en heb veel ervaring met de hoogwaardige producten die ze aanbieden. Het innemen van voedings-supplementen doe ik zelf dagelijks, omdat er niet meer voldoende voedingsstoffen in ons eten zitten. Dit is aangetoond in onderzoeken van TNO en ik kan het ook uittesten bij jezelf met de spiertest en/of pendel.

 

Velen van ons hebben een chronisch tekort aan bepaalde stoffen. Fruit wordt vaak onrijp verpakt om ze een lange tijd tijdens transport goed te kunnen houden. De zon heeft dan niet voldoende haar werk kunnen doen om de werkzame stoffen te laten rijpen. Of eten wordt gekoeld opgeslagen om ook geleverd te worden als het eigenlijk het seizoen niet meer is. Groenten worden in kassen op glaswol of andere producten dan aarde gekweekt en akkers zijn vaak overbemest, waardoor we essentiële voedingsstoffen gaan missen. En dan zijn er nog de pesticiden, de E-nummers en andere synthetische stoffen die ervoor zorgen dat vitaminen en mineralen niet goed door ons lichaam worden opgenomen.

 

Ik kan deze hoogwaardige producten van harte aanbevelen en weet uit eigen ervaring en ervaring met cliënten hoe goed ze werken.

 

Sinds mei 2016 ben ik ook distributeur van de 4Life Transfer Factor producten. Ik gebruik het zelf naar tevredenheid. Door het innemen van de Transfer Factor-tri heb ik minder voedingssupplementen nodig, doordat het ervoor zorgt dat de voedingsstoffen beter worden opgenomen en ik mijn weerstand gaat omhoog.

 

Het blijft lastig om iedere dag alle voedingstoffen binnen te krijgen die het lichaam nodig heeft en door stress en straling worden nutriënten sneller verbruikt door het lichaam dan het aangevuld kan worden.

 

Verder werk ik graag met de hoogwaardige producten van Bonusan. Er wordt altijd goed onderzocht hoe voedingsstoffen samenwerken en ze zijn heel veel met nieuwe ontwikkelingen bezig. Via praktijkbijeenkomsten en webinars worden therapeuten van de nieuwste ontwikkelingen op de hoogte gebracht.

 

 

Afhankelijk wat er uit een bio-energetische beschrijving komt, worden de middelen van deze drie voedingssupplementleveranciers ingezet met sinds 2017 ook producten van Bloesemremedies Nederland en Eidon. Ik ben een voorstander om zo weinig mogelijk middelen in te zetten en daarom werk ik ook alleen met hoogwaardige producten, waar ik zelf goede ervaring mee heb.

© Helen op Natuurlijke Wijze - Geertje Swart - Top 5 - 8606JT Sneek - 06 29115607 - info @ helenopnatuurlijkewijze.nl - KvK 59142383