Edelstenen

Bel 06-29115607 voor:

  • reserveren consult in de praktijk
  • tijd afspreken voor telefonisch consult op advieslijn (0909-0206 Box 10)
  • bestelling producten
  • boeken van workshop/cursus of vragen daarover

Bel 0909-0206 en kies Box 10 (0,90 p/minuut) voor:

  • Vragen over hooggevoeligheid, nieuwetijdskinderen en gezondheid
  • Adviezen
  • Telefonische consulten
SiteLock
Foto: edelstenen

Ter ondersteuning van de behandelingen werk ik ook met edelstenen. De werking van edelstenen en kristallen zijn al eeuwenlang bekend. Steeds meer mensen ontdekken opnieuw dat edelstenen een heel goed hulpmiddel kunnen zijn om klachten of problemen te verminderen of te verzachten. In de Fleurs-middelen zijn o.a. elixers van edelstenen verwerkt.

 

Edelstenen kun je gemakkelijk bij je dragen en zo hun werking laten doen, maar je kunt ze ook in je huis plaatsen om negatieve energieën om te zetten in positieve energieën en zo een heerlijke sfeer creëren. Edelstenen en kristallen zijn als het ware zichtbaar geworden stukjes energie en wat kunnen die prachtig zijn! Kinderen zijn hier heel gevoelig voor en vooral de kinderen van deze nieuwe tijd.

 

Bij het maken van een bio-energetische beschrijving kan ik ook kijken welke edelsteen of welk kristal belangrijk is voor de persoon en op welk gebied het kan ondersteunen. In mijn praktijk heb ik ervaren dat de kracht van zo'n steen niet te onderschatten is.

 

Het dragen van een kristal kan het verschil zijn tussen:

 

'niet meer willen leven'

 

of juist

 

'weer een lichtpuntje zien'

 

Edelsteenhealing

 

Daarnaast gebruik ik edelstenen bij healingssessies. Je ligt daarbij op de massagetafel en krijgt edelstenen op je lichaam geplaatst op de plekken waar je chakra's zitten. De edelstenen geven aan welke plek als eerste geheeld mag worden. Ik begeleid je in het bewust worden wat er op die plek aangeraakt en verwerkt mag worden. Naast deze healingen, maak ik ook aura's schoon, breng chakra's in balans, verwijder of schoon ik lichtkoorden op en aard ik je.

 

 

 

Reinigen

 

Door het opnemen van negatieve energie kan een edelsteen of kristal op den duur verzadigd raken. Belangrijk is om ze dan zo nu en dan te reinigen. Alhoewel er ook kristallen zijn die zichzelf reinigen zoals citrien, cyaniet, en azeztuliet. Helder kwarts (zoals bergkristal) en carneool reinigen andere kristallen, maar moeten zelf ook weer gereinigd worden.

 

Kristallen die niet bros zijn kunnen onder stromend water of gedompeld in zout water worden gereinigd. Houd daarbij de intentie voor ogen dat al het negativisme er wordt afgewassen. Als je de stenen dan een paar uur in het licht van de zon of maan legt, worden de 'batterijen' weer opgeladen. Let erop dat er bij het in de zon leggen geen brand kan ontstaan.

 

Zelf reinig ik mijn stenen in een schaaltje met getrommelde hematietstenen en laad ze weer op in een schaaltje met bergkristal. Of ik maak ze schoon met energie via mijn handen en intentie. Nieuwetijdskinderen kan ik deze methode gemakkelijk aanleren.

 

Let op: de gegeven stenen niet dragen als je op vakantie bent, want dan ben je anders dan normaal. Als hij voldoende voor je gewerkt heeft, valt hij af of gaat hij stuk.

 

 

© Helen op Natuurlijke Wijze - Geertje Swart - Top 5 - 8606JT Sneek - 06 29115607 - info @ helenopnatuurlijkewijze.nl - KvK 59142383