Behandelmethoden
Workshop Hooggevoeligheid
Ontzettend leuk Anders!

Helen op Natuurlijke Wijze

Praktijk Natuurgeneeskunde

Geertje Swart Hazen

Top 5, 8606 JT Sneek

info @ helenopnatuurlijkewijze.nl

06-29115607 (maandag - vrijdag 09.30 - 17.00 uur)

Praktijkdagen dinsdag-woensdag-donderdag


SiteLock

BEHANDEL METHODEN

In mijn praktijk zet ik verschillende behandelmethoden in om zo holistisch mogelijk te werken. Welke methoden worden ingezet hangt af van de klachten en de uitkomst van de bio-energetische beschrijving.

(Klik op de afbeeldingen voor informatie over de methoden.)


Een bio-energetische beschrijving bevat de volgende informatie:

  • De klachten die de cliënt aangeeft tijdens het intakeconsult.
  • De verstoringen die gevonden zijn op de diverse gebieden zowel geestelijk als lichamelijk.
  • Middelen die ingezet kunnen worden om de verstoring op te lossen en tevens meer informatie geven over de verstoring.
  • Welk(e) middel(en) als eerste ingezet dient te worden. Mijn streven is dat 1 middel voldoende dient te zijn. Het kan voorkomen dat er een ander middel nodig is om de werking te versterken. Een Bachbloesemredemedie wordt daarbij altijd voorgeschreven tijdens het behandeltraject.


Een bio-energetische beschrijving wordt na het intakeconsult gemaakt. Daarbij gebruikmakend van diverse testdozen met glazen buisjes met homeopathische middelen die corresponderen met de verschillende gebieden van het lichaam. Via contact te maken met het energieveld van de cliënt (aura en blauwdruk van de mens) met hulp van de pendel komen de antwoorden binnen. Om onbewust blinde vlekken op te sporen wordt de aura-chakratekening ingekleurd en besproken. Deze wordt ingezet bij het in balans brengen van de emotionele blokkades (Neuro Emotionele Integratie). Om zo transparant mogelijk te werken, krijgt de cliënt altijd alle papieren bij de terugkoppeling van het consult via de mail toegestuurd.


Oorzaken lichamelijke/geestelijke klachten

Dat kunnen stress, onjuiste voeding, emotionele blokkades en energetische onbalans zijn. Maar ook moeite met sociale vaardigheden en zich staande houden in deze maatschappij. Er kunnen leef- en gedragspatronen ontstaan zijn die verhinderen dat het lichaam zichzelf geneest. Het lichaam is een ingenieus systeem en kan zichzelf wonderbaarlijk goed helen.


Energie

Soms ontbreekt de energie of is er niet genoeg energie om het zelfgenezend vermogen aan te zetten, zodat het helen stagneert. Dit kan komen door allergieën, voedselintolerantie, het niet goed afvoeren van afvalstoffen, vitaminentekort, mineralentekort, maar soms ook door ervaringen in vorige levens.

Verder kunnen chakra's uit balans zijn of de aura te open staan. Belangrijk is bewustwording van wat er werkelijk speelt en wat de signalen van je lichaam je willen vertellen en daarbij help ik je luisteren.

NEI
Bachbloesemremedies
INTEGRA
Edelstenen
Voeding
Massage
5 natuurgerichte principes
Ziek-zijn- een wereld van bewijzen

© Helen op Natuurlijke Wijze | Geertje Swart Hazen | Top 5 -| 8606JT Sneek 06 29115607 |  info @ helenopnatuurlijkewijze.nl | KvK 59142383

Inschrijven voor tips en nieuws

* verplicht