Behandelmethoden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top 5

8606 JT Sneek

Mail naar info@helenopnatuurlijkewijze.nl

of bel 06-29115607 voor:

  • reserveren consult in de praktijk
  • tijd afspreken voor telefonisch consult op advieslijn
  • bestelling producten en boeken van workshop/cursus

 

SiteLock

BEHANDELMETHODEN

In mijn praktijk zet ik verschillende behandelmethoden in om zo holistisch mogelijk te werken. Welke methoden worden ingezet hangt af van de klachten en de uitkomst van de bio-energetische beschrijving.

 

Oorzaken lichamelijke/geestelijke klachten

Dat kunnen stress, onjuiste voeding, emotionele blokkades en energetische onbalans zijn. Maar ook moeite met sociale vaardigheden en zich staande houden in deze maatschappij. Er kunnen leef- en gedragspatronen ontstaan zijn die verhinderen dat het lichaam zichzelf geneest. Het lichaam is een ingenieus systeem en kan zichzelf wonderbaarlijk goed helen.

 

Energie

Soms ontbreekt de energie of is er niet genoeg energie om het zelfgenezend vermogen aan te zetten, zodat het helen stagneert. Dit kan komen door allergieën, voedselintolerantie, het niet goed afvoeren van afvalstoffen, vitaminen of mineralentekort.

Verder kunnen chakra's uit balans zijn of de aura te open staan. Belangrijk is bewustwording van wat er werkelijk speelt en wat de signalen van je lichaam je willen vertellen en daarbij help ik je luisteren.

NEI
Quantum Touch
Massage
Bachbloesemremedies
INTEGRA
Voeding
Edelstenen

© Helen op Natuurlijke Wijze - Geertje Swart - Top 5 - 8606JT Sneek - 06 29115607 - info @ helenopnatuurlijkewijze.nl - KvK 59142383