Natuurgerichte Principes

Bel 06-29115607 voor:

  • reserveren consult in de praktijk
  • tijd afspreken voor telefonisch consult op advieslijn (0909-0206 Box 10)
  • bestelling producten
  • boeken van workshop/cursus of vragen daarover

Bel 0909-0206 en kies Box 10 (0,90 p/minuut) voor:

  • Vragen over hooggevoeligheid, nieuwetijdskinderen en gezondheid
  • Adviezen
  • Telefonische consulten
SiteLock

 

 

Waak over je gedachten

Straks worden het je woorden

Waak over je woorden

Straks worden het je daden

Waak over je daden

Straks wordt het je karakter

Waak over je karakter

Straks wordt het je bestemming

 

The Buddha

De 5 natuurgerichte principes

 

In mijn praktijk werk ik volgens de 5 Natuurgerichte Principes. Die zijn gebaseerd op de kracht en de werking van enkele natuurwetten zoals energie, prikkel-overdracht, drainage, voeding en levenskunst.

Deze principes zijn van belang voor het vinden van de werkelijke oorzaak van ziekte en het efficiënt begeleiden van het zelfhelend vermogen van lichaam en geest.

 

 

1) ENERGIE is de basis van leven

Zonder (aanvullende) energie is er geen mogelijkheid tot herstel. Het de eerste prioriteit om het energieniveau van je lichaam aan te vullen tot dat wat nodig is voor heling. Dit gebeurt o.a. met Neuro Emotionele Integratie (NEI), Integratie Natuurlijke Therapieën & Energetische Geo Reflex Analyse (INTEGRA) en Holistic Pulsing massage door energieblokkades op te lossen, zodat eigen energie weer kan stromen en zichzelf kan aanvullen. Daarnaast zijn Bachbloesemremedies energie-aanvullers en kan met healing, chakrareiniging en Quantum-Touch energetische gaten gedicht worden en energie weer gaan stromen.

 

2) PRIKKELOVERDRACHT

Het herstel van de interne fysieke- en geestelijke communicatiesystemen die via zenuwbanen hun weg vinden en alle cellen beïnvloeden is de tweede prioriteit. Cellen moeten ongestoord met elkaar kunnen communiceren voor herstel. Ook hier kunnen met NEI, INTEGRA en Holistic Pulsing massage blokkades worden weggehaald en kan met behulp van meditatietechnieken, maar ook met natuurlijke middelen de celcommunicatie worden hersteld.

 

3) DRAINAGE

Derde prioriteit is om toxische belastingen zowel in geestelijke en stoffelijke vorm te verminderen. Verontreiniging van lichaam en geest gaat ten koste van de energie en de celcommunicatie. Met de juiste natuurlijke detoxificerende middelen, met de juiste voedingsadviezen gericht op reiniging van het lichaam en met massagetechnieken kan drainage van het lichaam worden bevorderd. Reiniging van geestelijke toxische belasting gebeurt door middel van NEI, INTEGRA, Holistic Pulsing massage, lymfemassage, Bachbloesemremedies en Fleurs.

 

4) VOEDING

Gezonde voeding, zowel lichamelijk als geestelijk, is als vierde prioriteit essentieel voor herstel en opbouw en om evenwicht te krijgen tussen prestatie en welzijn. Met een persoonlijke voedingslijst wordt aangegeven welke voedingsmiddelen helend, neutraal of schadelijk zijn en wordt het gebruik van gezonde lichamelijke voeding gestimuleerd. Geestelijke voeding komt in de vorm van levensadviezen die onlosmakelijk verbonden zijn met NEI, INTEGRA, Bachbloesemremedies en Fleurs.

 

5) LEVENSKUNST (psyche)

Psychisch en gevoelsmatig is het menselijke gestel door onwetendheid vaak nauwelijks in staat om ziekmakende processen zelfstandig tot verandering te brengen. Het duidelijke aanreiken van waarachtige en juiste inzichten bepalen de kortste weg naar heling. Vaak zijn er vele signalen aan ziekte vooraf gegaan, signalen die eerder genegeerd zijn. Al de werkmethodes - hierboven genoemd- zijn gericht op inzichten in ziekmakende patronen. NEI, Fleurs en Bachbloesemremedies geven heel direct oorzaken en patronen weer. Maar ook mijn persoonlijke adviezen naar aanleiding van alle informatie die naar voren komt, zullen bewustwording geven van ziekmakende patronen.

 

Wanneer energie is aangevuld, blokkades verdwijnen, toxiciteit is geëlimineerd en voeding lichaam en geest ondersteunt, hoef je alleen nog maar de aanwijzingen te volgen naar het pad wat jou naar geluk en gezondheid brengt.

 

 

© Helen op Natuurlijke Wijze - Geertje Swart - Top 5 - 8606JT Sneek - 06 29115607 - info @ helenopnatuurlijkewijze.nl - KvK 59142383