Quantum Touch
Workshop Hooggevoeligheid
Ontzettend leuk Anders!

Helen op Natuurlijke Wijze

Praktijk Natuurgeneeskunde

Geertje Swart Hazen

Top 5, 8606 JT Sneek

info @ helenopnatuurlijkewijze.nl

06-29115607 (maandag - vrijdag 09.30 - 17.00 uur)

Praktijkdagen dinsdag-woensdag-donderdag


SiteLock
Boek Quantum Touch
Boek achterkant: Quantum Touch

Quantum TouchIs een zachte liefdevolle methode van praktische healing, waarbij met de handen wordt genezen. Ieder van ons heeft het aangeboren vermogen deze energie aan te spreken. Het werkt volgens de natuurwetten van resonantie en entrainment, waarbij twee gelijkgestemde systemen hun beweging en energie met elkaar in overeenstemming brengen.

Door tijdens de behandeling de frequentie van de energie met ademhalingstechnieken te verhogen krijgt het zelfhelend vermogen ruimte de klacht te verhelpen. Zo is de cliënt zelf de “healer” en de behandelaar zorgt voor de hoge resonantie. Het is zo krachtig dat botten weer in hun juiste stand kunnen worden gezet. De energie werkt dagen na de behandeling nog door. Energie is namelijk niet verbonden aan tijd en plaats.

 

Afstandshealing


Een afstandshealing is een behandeling op afstand. Je bent gewoon thuis terwijl je behandeld wordt. We zijn er aan gewend dat televisie- en radiosignalen zomaar thuis ontvangen kunnen worden. Mobiel bellen vinden we ook gewoon. Er worden duizenden energie signalen (frequenties) uitgezonden en we vinden het normaal dat we die frequenties via apparaten opvangen. Zo werkt het dus ook met Quantum Touch. Via de telefoon wordt contact gehouden en de behandeling gegeven.
Klachten die met Quantum Touch zijn verholpen:


Rugklachten

Tennisarm

Rechtzetten heupen/schouders/nek

Scoliose Vermoeidheid en energie tekort

Migraine

Menstruatieklachten

(Zenuw) pijn

Slaapproblemen

Ontstekingen

KneuzingenEnergiebehandeling


Er zijn meerdere energiebronnen in het menselijk lichaam genoemd chakra’s. Het woord chakra komt uit het Sanskriet en betekent “wiel”. De vertaling geeft al een goed beeld van de betekenis ervan. De chakra’s zijn altijd in beweging en laten energie door het lichaam stromen. Ze hebben prachtige kleuren die licht uitstralen en trillende energie geven. Onophoudelijk stroomt door de zeven bronnen de kosmische energie de aura en het fysieke lichaam binnen en werkt op ons in door de geest en het bewustzijn. Als er een chakra geblokkeerd is om wat voor reden dan ook, krijgt het lichaam op die plek niet voldoende energie om zichzelf te helen. Een energiebehandeling kan hier verandering in brengen. In het boek "Licht op de aura" van Barbara Ann Brennan wordt hier dieper op ingegaan.Scroll naar beneden voor meer informatie over chakra's.


Iedere chakra correspondeert met een kleur en dat zijn;


                              oude kleuren                    nieuwetijdskleuren

Kruinchakra:            goud of lila                       geel

Voorhoofdschakra:   indigo                              smaragdgroen

Keelchakra:             lichtblauw                        blauw

Hartchakra:             groen                              roze

Zonnevlechtchakra:  geel                                paars

Heiligbeenchakra:    oranje                             violet

Basischakra:            rood                               wit


In deze nieuwe tijd zijn er nog meer chakra's in en buiten ons lichaam actief geworden.

Deze staan hier niet afgebeeld.

Tekening chakra's door lichaam
Boek De wereld van de chakra's
Boek achterkant De wereld van de chakra's

© Helen op Natuurlijke Wijze - Geertje Swart - Top 5 - 8606JT Sneek - 06 29115607 - info @ helenopnatuurlijkewijze.nl - KvK 59142383