Tarieven
Workshop Hooggevoeligheid
Ontzettend leuk Anders!

Helen op Natuurlijke Wijze

Praktijk Natuurgeneeskunde

Geertje Swart Hazen

Top 5, 8606 JT Sneek

info @ helenopnatuurlijkewijze.nl

06-29115607 (maandag - vrijdag 09.30 - 17.00 uur)

Praktijkdagen dinsdag-woensdag-donderdag

SiteLock

Tarieven

2020


Mijn streven is dat  1 tot 5 consulten voldoende zullen zijn om het zelfhelend vermogen te stimuleren om klachten te doen afnemen of helemaal te helen. Dit is wel afhankelijk van de zwaarte van de klachten, de bewustwording, de gesteldheid en conditie van het lichaam en hoe lang de klachten al bestaan. Als een klacht langzaam over een lange tijd is ontstaan, zal het ook tijd nodig hebben om weer te helen. Daarbij is therapietrouw van de cliënt van essentieel belang.


Maatregelingen hygiëne:

Voor jouw en mijn bescherming worden beschermmiddelen in de praktijk ingezet.

Heb je symptomen van hoesten en verkoudheid, neem dan even telefonisch contact op.
Dan gaan we kijken hoe ik je op een veilige manier kan helpen, mogelijk op afstand.
- Tussen iedere cliëntafspraak is voldoende ruimte gepland. Ik heb geen wachtruimte.

- Bij binnenkomst mag je eerst je handen wassen.

- Ik verzoek je geen mondkapje te dragen in de praktijk. Ik werk holistisch en wil graag het hele lichaam zien. Maatregelingen voor schone en frisse lucht zijn in werking gesteld. Je kunt je veilig voelen.
- Ik draag een gezichtsscherm bij het spiertesten of testen met de pendel.

- Bij aanraking voor spiertesten of healing zorg ik dat mijn handen gewassen zijn of er wordt een natuurlijke handgel gebruikt.
-Alle behandelingen kunnen worden uitgevoerd.
-De lucht in de praktijkruimte wordt via een difusser met desinfecterende olie continue gereinigd en er is ventilatie via de dakkoepel.
-De praktijk wordt ontsmet na ieder cliëntbezoek.

Meer informatie over de werking van PCR-testen vind je hier.
Nieuw: keuze tot 100% vergoeding

Als je lid bent van het Coöperatief Gezondheids Fonds die 1 april 2020 van start is gegaan, kun je mijn behandelingen tot 100% vergoed krijgen. Dit Fonds is speciaal voor alternatieve geneeswijzen en kun je zien als aanvullend naast je basisverzekering. Het is geen verzekering, maar een schenkkring wat je een beetje kunt vergelijken met een broodfonds. Meer informatie verderop deze pagina. Aanmelden voor een informatiebijeenkomst kan bij mij. Ik ben fondscoördinator voor schenkkring Joure1.


Mailconsult € 36,50,=

Op verzoek, indien mogelijk of tussen de consulten van het behandelingsplan door.

Mailconsultprijs is excl. middelen. Deze kunnen opgestuurd worden of opgehaald (wordt klaargezet voor het huis in pakjesbak).

Via contact maken met het energieveld kan gekeken worden hoe geholpen kan worden en welke middelen eventueel nodig zijn. Stuur voor een mailconsult een bericht naar: info@helenopnatuurlijkewijze.nlEen natuurgeneeskundig intakeconsult (1 tot 1,5 uur)  € 88,=*

Een intakeconsult, waarbij we kennismaken en wordt uitgelegd hoe ik werk. Waarbij informatie wordt verzameld om een bio-energetische beschrijving (INTEGRA) te maken die een volgend consult wordt besproken. Daarbij worden voedingsadviezen die van toepassing zijn uitgezocht en een behandelplan opgesteld. Het behandelplan wordt na overleg door zowel de cliënt als de behandelaar ondertekend.

Het tarief voor een vervolgbehandeling volgens het behandelplan (1 uur) is € 73,=*

* Uitloop van een consult kan voorkomen om de behandeling goed af te kunnen maken.

Naar rato wordt de tijd in rekening gebracht.


Een natuurgeneeskundig consult (3 kwartier tot een uur) € 73,=**

** Uitloop van een consult kan voorkomen om de behandeling goed af te kunnen maken.

Vanaf een uur wordt naar rato de tijd in rekening gebracht.

NIEUW: begeleiding hooggevoeligheid vanuit natuurgeneeskunde voor volwassenen valt onder dit tarief. Meer informatie hier!


Bovenstaande consulten kunnen ook via beeldbellen worden gedaan, omdat ik kan intunen in het energieveld. Zo kan ik iedereen helpen waar die ook maar in Nederland/
België woont. Betaliing gaat achteraf via een Tikkie. De factuur wordt per mail verstuurd.


De bovengenoemde tarieven zijn exclusief therapeutische middelen die voortkomen uit de bio-energetische beschrijving en exclusief een speciaal samengestelde voedingslijst.
Losse behandelingen

Regressietherapie (1 tot 1,5 uur) € 85,=*

Uitloop van een consult kan voorkomen om de behandeling goed af te kunnen maken.

Naar rato wordt de tijd in rekening gebracht.


Lymfedrainage geklede massage (3 kwartier)  € 65,=*

Op afstand mogelijk.


Holistic Pulsing geklede massage (3 kwartier) € 65,=*

Livebehandeling.


NEI-sessie (1 tot 1,5 uur) € 88,*

+ ondersteunend Bachbloesemremedie € 15,00 voor 10% bewustwordingsproces.

Klik hier voor meer informatie.

Op afstand mogelijk.


STAR-Energiehealing (1 uur) € 73,=*

Ook mogelijk als afstandshealing, tijdstip in overleg - betaling vooraf.

Per halfuur € 36,50 incl. terugkoppeling per mail.


Voedingslijst op de persoon afgestemd (per lijst) € 60,=*

Op afstand mogelijk.


Bachbloesemremedie-consult:

Dit consult (30 minuten) is een persoonlijk gesprekje inclusief een uitgezochte remedie € 40,=*.

Op afstand mogelijk.


Bachbloesemremedie losse bestelling:

Uitzoeken remedie op afstand inclusief flesje € 25,00* inclusief beschrijving van de remedie(s).

(tijdens een trajectbehandeling wordt er € 15,00* per flesje gerekend).

Op afstand mogelijk.


De tarieven zijn inclusief 21% BTW.


Graag contante betaling, omdat ik niet over een pinapparaat beschik.

Voor ondersteuning of advies op afstand wordt een rekening verstuurd die via de bank of giro kan worden voldaan.


Prijswijzigingen voorbehouden


AFZEGGINGEN OP KORTE TERMIJN WORDEN TIJDELIJK NIET IN REKENING GEBRACHT!

Afzeggingen dienen tijdig per e-mail, sms of telefonisch worden doorgegeven (geen facebookberichten of whatsappjes).

Afspraken die 24  uur vóór een behandeling worden afgezegd én waar al voorbereidend werk voor is gedaan, worden voor 50% in rekening gebracht (dit geldt niet als er bij annulering direct een nieuwe datum wordt ingepland).

Afspraken die binnen 24 uur voor behandeling worden afgezegd ben ik genoodzaakt volledig in rekening te brengen.Belangrijk!

Vóór een NEI-sessie geen koffie drinken, want het testen gaat beter zonder cafeïne in het lichaam. Medicijnen s.v.p. niet vlak voor het NEI consult innemen (alleen als dit mogelijk is). Dit uiteraard altijd in overleg. Graag eventuele medicijnen of voedingssupplementen die ingenomen worden, meenemen naar het consult (geen lege doosjes of lege potjes, maar de 'echte' medicijnen of voedingssupplementen).


Ik ben geen arts en onderken het grote belang van de reguliere gezondheidszorg. Mocht je naar aanleiding van een consult in mijn praktijk zelf je medicijnen wensen te minderen of niet meer te gebruiken, dien je dit altijd in overleg met een arts te doen.


In mijn praktijk help ik je met verschillende methoden om ziekte of tegenslag in je leven te overwinnen. Aan de ene kant ondersteunen de behandelvormen je bij het hervinden van je gezondheid, aan de andere kant ontwikkel je vaardigheden om probleemsituaties beter het hoofd te bieden hoe uiteenlopend van aard dan ook. Naar aanleiding van de bio-energetische beschrijving stel ik een behandelplan op, dat we samen bespreken op het eerste consult.


Lichamelijke en psychische klachten


Ik heb al goede resultaten kunnen boeken met het helpen helen van diverse klachten.

Deze zijn te vinden onderaan de homepagina. Klik daarvoor hier.


Klachtenprocedure

Het kan voorkomen dat bepaalde verwachtingen niet uitkomen of dat er andere zaken spelen.

Ik sta open voor feedback op mijn behandelingen en adviezen en hoop dat je eerst mij rechtstreeks aanspreekt. Mochten we er samen niet uitkomen, dan verwijs ik je door naar de klachtenprocedure.


Disclaimer

De tips, adviezen en behandelmethoden, cursussen, workshops, visualisaties en meditaties die gegeven worden door Geertje Swart, Helen op Natuurlijke Wijze, praktijk voor natuurgeneeskunde zijn zo goed mogelijk samengesteld en gebaseerd op kennis uit de westerse, oosterse, orthomoleculaire en homeopathische geneeskunde. Geertje Swart is therapeut en geen arts. Bij gezondheidsklachten zijn deze tips, adviezen, behandelmethoden, cursussen, workshops, visualisaties en meditaties geen vervanging voor een bezoek aan een arts of andere vorm van medische zorg.


Mijn praktijkdagen
Dinsdag


Woensdag


DonderdagSommige mensen zitten  niet zo ruim bij kas en hebben toch hulp nodig. Schroom niet om even contact op te nemen. In overleg is veel mogelijk.

Ziektekostenverzekering en vergoeding


Mijn facturen kunnen worden vergoed door het Coöperatief Gezondheids Fonds. Dit fonds is een voorloper van de Gezondheidsverzekering van Gezondheids Coöperatief Nederland, waar je lid van kunt worden.  Als je lid wordt van Gezondheids Coöperatief Nederland (een vereniging) en meedoet met de 3 jarige pilot, kun je tot 100% vergoeding krijgen van jouw facturen voor alternatieve geneeswijzen tot een bedrag van € 750, = per jaar. Je mag zelf kiezen naar welke therapeut je gaat als het maar onder het aangegeven pakket valt en je hebt ook de keuze hoeveel je vergoed wilt hebben. Dit werkt via schenkkringen vanuit normen gedragen waarden, liefde en vertrouwen. Er is een schenkkring in Friesland/NOP en landelijk zijn er nu 10 schenkkringen. Naast dit lidmaatschap dien je wel een basisverzekering met eventueel aanvullend tandzorg en/of fysiotherapie af te sluiten bij een ziektekostenverzekering naar keuze.

Lees er meer over op deze website. Om aan te sluiten dien je 2 á 3 bijeenkomsten bij te wonen om elkaar te leren kennen (immers je ondersteunt elkaar vanuit liefde) en de werking helder te krijgen.


Reguliere ziektenkostenverzekering

Mijn facturen worden niet vergoed bij de reguliere ziektekostenverzekering. Daarvoor dien je als therapeut aangesloten te zijn bij een beroepsvereniging.

Ik ben van mening dat het hele systeem van ziektekostenverzekering anders ingericht zou moeten worden.

Een korte toelichting op mijn keuze om mij niet aan te sluiten bij een beroepsvereniging:

Vanwege de hoge kosten en de vele verplichtingen ben ik zelf tot nu toe bewust niet bij een beroepsvereniging aangesloten. Je hebt namelijk aanmeldkosten, kosten om een schildje op je muur te hangen en de verplichting om elk jaar naar bepaalde scholing te gaan waar je accreditatiepunten krijgt, jaarlijkse lidmaatschapskosten, visitatiekosten etc. Kortom hoge kosten voor een praktijk. Je moet 30 accreditatiepunten per jaar halen met scholing en dat is vaak scholing die niet aansluit bij de wensen die ik heb. De tijd die ik aan administratieve verplichtingen achter de laptop moet besteden, besteed ik liever aan aandacht en voldoende tijd voor mijn cliënt en de creatieve activiteiten in mijn praktijk.

Wel heb ik bepaalde zaken overgenomen van de richtlijnen die bij mij passen en volg ik (na)scholing op geregelde basis die ik passend vind bij mijn praktijk. Verder ben ik aangesloten bij het NIBIG volgens de wet Wkkgz. Daarnaast ben ik opgeleid volgens de nieuwste richtlijnen voor Medische Basiskennis en houd ik voor mijzelf een goede administratie bij van mijn cliënten. Mijn ervaring van secretaresse komt hier goed van pas. Cliënten krijgen altijd een terugkoppeling van het consult en van alle documenten een kopie per mail voor de transparantie. Dit wordt ook altijd zeer gewaardeerd.


Ik ben duidelijk een nieuwetijdskind en ga niet mee in bestaande systemen als ik daar het nut niet van in zie. Je houdt ze dan immers in stand. Ik ben van mening dat alternatieve therapie gewoon in het basispakket zou moeten zitten en dat het voor iedereen betaalbaar zou moeten zijn.


Ik ben van mening dat het hele systeem van ziektekostenverzekering anders ingericht zou moeten worden.

Reguliere zorgkosten kunnen wel afgetrokken worden bij de belastingaangifte bij een bepaalde drempel. Voor meer informatie lees hier!

Foto: lusterje leare leafde laitsje libje

© Helen op Natuurlijke Wijze | Geertje Swart Hazen | Top 5 8606JT Sneek 06 29115607 |  info @ helenopnatuurlijkewijze.nl | KvK 59142383

Fotobronnen: eigen foto's, Jeroen Schaaphok, Eeke Vriesema en pixabay.com

Deze website gebruikt cookies. Bij doorgaan van het gebruik van deze website, accepteer je het gebruik van cookies.

Lees meer hoe ik cookies gebruik
Geen probleem, Geertje!