Tarieven

Bel 06-29115607 voor:

  • reserveren consult in de praktijk
  • tijd afspreken voor telefonisch consult op advieslijn (0909-0206 Box 10)
  • bestelling producten
  • boeken van workshop/cursus of vragen daarover

Bel 0909-0206 en kies Box 10 (0,90 p/minuut) voor:

  • Vragen over hooggevoeligheid, nieuwetijdskinderen en gezondheid
  • Adviezen
  • Telefonische consulten
SiteLock

Tarieven

 

Mijn streven is dat 1 tot 5 consulten voldoende zullen zijn om het zelfhelend vermogen te stimuleren om klachten te doen afnemen of helemaal te helen. Dit is wel afhankelijk van de zwaarte van de klachten, de bewustwording, de gesteldheid en conditie van het lichaam en hoe lang de klachten al bestaan. Als een klacht langzaam over een lange tijd is ontstaan, zal het ook tijd nodig hebben om weer te helen. Daarbij is therapietrouw van de cliënt van essentieel belang.

 

 

Een natuurgeneeskundig intakeconsult (1 tot 1,5 uur) € 85,=

Een intakeconsult, waarbij we kennismaken en wordt uitgelegd hoe ik werk. Waarbij informatie wordt verzameld om een bio-energetische beschrijving te maken die een volgend consult wordt besproken. Daarbij worden voedingsadviezen die van toepassing zijn uitgezocht en een behandelplan opgesteld. Het behandelplan wordt na overleg door zowel de cliënt als de behandelaar ondertekend.

Het tarief voor een vervolgbehandeling volgens het behandelplan (1 uur) is € 70,=

Uitloop van een consult kan voorkomen om de behandeling goed af te kunnen maken. Dit zal worden aangegeven. Naar rato wordt de tijd per kwartier in rekening gebracht.

 

Een natuurgeneeskundig kort consult (3 kwartier tot een uur) € 70,=

 

 

Mailconsult € 30,=

Op verzoek, indien mogelijk of tussen de consulten van het behandelingsplan door.

 

De bovengenoemde tarieven zijn exclusief therapeutische middelen die voortkomen uit de bio-energetische beschrijving en exclusief een speciaal samengestelde voedingslijst.

 

 

Losse behandelingen

Lymfedrainage massage (3 kwartier tot een 1 uur) € 60,=

 

Holistic Pulsing (3 kwartier tot een 1 uur) € 60,=

 

Psychische intuïtieve massage (5 kwartier tot 1,5 uur) € 70,=

 

NEI-sessie (1 tot 1,5 uur) € 85,=

+ ondersteunend Bachbloesemremedie € 15,= voor 10% bewustwordingsproces.

Klik hier voor meer informatie.

 

Quantum Touch (3 kwartier tot een 1 uur) € 60,=

 

Afstandshealing (Quantum Touch/Energiehealing) tijdstip in overleg € 30,=

 

Voedingslijst op de persoon afgestemd (per lijst) € 60,=

 

Bachbloesemremedie:

Speciaal samengesteld per cliënt met beschrijving en gebruiksaanwijzing € 15,=

 

De tarieven zijn inclusief 21% BTW.

Per 1 januari 2019 gaat het BTW-tarief voor voedingssupplementen en middelen van 6% naar 9%.

Graag contante betaling, omdat ik niet over een pinapparaat beschik.

 

Voor ondersteuning of advies op afstand wordt een rekening verstuurd die via de bank of giro kan worden voldaan.

 

Prijswijzigingen voorbehouden.

 

Afspraken die 24 uur vóór een behandeling worden afgezegd én waar al voorbereidend werk voor is gedaan, worden voor 50% in rekening gebracht (dit geldt niet als er bij annulering direct een nieuwe datum wordt ingepland).

Afspraken die binnen 24 uur voor behandeling worden afgezegd ben ik genoodzaakt volledig in rekening te brengen.

Afzeggingen dienen tijdig per e-mail, sms of telefonisch worden doorgegeven (geen facebookberichten of whatsappjes).

 

 

Belangrijk!

 

Vóór een NEI-sessie geen koffie drinken, want het testen gaat beter zonder cafeïne in het lichaam. Medicijnen s.v.p. niet vlak voor het NEI consult innemen (alleen als dit mogelijk is). Dit uiteraard altijd in overleg. Graag eventuele medicijnen of voedingssupplementen die ingenomen worden, meenemen naar het consult (geen lege doosjes of lege potjes, maar de 'echte' medicijnen of voedingssupplementen).

 

Ik ben geen arts en onderken het grote belang van de reguliere gezondheidszorg. Mocht je naar aanleiding van een consult in mijn praktijk zelf je medicijnen wensen te minderen of niet meer te gebruiken, dien je dit altijd in overleg met een arts te doen.

 

In mijn praktijk help ik je met verschillende methoden om ziekte of tegenslag in je leven te overwinnen. Aan de ene kant ondersteunen de behandelvormen je bij het hervinden van je gezondheid, aan de andere kant ontwikkel je vaardigheden om probleemsituaties beter het hoofd te bieden hoe uiteenlopend van aard dan ook. Naar aanleiding van de bio-energetische beschrijving stel ik een behandelplan op, dat we samen bespreken op het eerste consult.

 

Lichamelijke en psychische klachten

 

Ik heb al goede resultaten kunnen boeken met het helpen helen van diverse klachten.

Deze zijn te vinden onderaan de homepagina. Klik daarvoor hier.

 

Klachtenprocedure

Het kan voorkomen dat bepaalde verwachtingen niet uitkomen of dat er andere zaken spelen.

Ik sta open voor feedback op mijn behandelingen en adviezen en hoop dat je eerst mij rechtstreeks aanspreekt. Mochten we er samen niet uitkomen, dan verwijs ik je door naar de klachtenprocedure.

 

Disclaimer

De tips, adviezen en behandelmethoden, cursussen, workshops, visualisaties en meditaties die gegeven worden door Geertje Swart, Helen op Natuurlijke Wijze, praktijk voor natuurgeneeskunde zijn zo goed mogelijk samengesteld en gebaseerd op kennis uit de westerse, oosterse en orthomoleculaire geneeskunde. Geertje Swart is therapeut en geen arts. Bij gezondheidsklachten zijn deze tips, adviezen, behandelmethoden, cursussen, workshops, visualisaties en meditaties geen vervanging voor een bezoek aan een arts of andere vorm van medische zorg.

Foto: lusterje leare leafde laitsje libje

 

Mijn praktijkdagen

 

 

 

Dinsdag

 

Woensdag

 

Donderdag

 

 

Sommige mensen zitten niet zo ruim bij kas en hebben toch hulp nodig. Schroom niet om even contact op te nemen. In overleg is veel mogelijk.

 

 

 

Ziektekostenverzekering en vergoeding

 

Mijn facturen worden niet vergoed bij de ziektekostenverzekering. Daarvoor moet je als therapeut aangesloten zijn bij een beroepsvereniging. Even een korte toelichting op mijn keuze om mij niet aan te sluiten.

Vanwege de hoge kosten en de vele verplichtingen ben ik zelf tot nu toe bewust niet bij een beroepsvereniging aangesloten. Je hebt namelijk aanmeldkosten, kosten om een schildje op je muur te hangen en de verplichting om elk jaar naar bepaalde scholing te gaan waar je accreditatiepunten krijgt, jaarlijkse lidmaatschapskosten, visitatiekosten etc. Kortom hoge kosten voor een praktijk. Je moet 30 accreditatiepunten per jaar halen met scholing en dat is vaak scholing die niet aansluit bij de wensen die ik heb. De tijd die ik aan administratieve verplichtingen achter de laptop moet besteden, besteed ik liever aan aandacht en voldoende tijd voor mijn cliënt en de creatieve activiteiten in mijn praktijk.

Wel heb ik bepaalde zaken overgenomen van de richtlijnen die bij mij passen en volg ik (na)scholing op geregelde basis die ik passend vind bij mijn praktijk. Ook ben ik opgeleid volgens de nieuwste richtlijnen voor Medische Basiskennis en houd ik voor mijzelf een goede administratie bij van mijn cliënten. Mijn ervaring van secretaresse komt hier goed van pas.

 

Ik ben duidelijk een nieuwetijdskind en ga niet mee in bestaande systemen als ik daar het nut niet van in zie. Je houdt ze dan immers in stand. Ik ben van mening dat alternatieve therapie gewoon in het basispakket zou moeten zitten en dat het voor iedereen betaalbaar zou moeten zijn. In mijn consultprijzen houd ik daar ook rekening mee.

 

Ik ben van mening dat het hele systeem van ziektekostenverzekering anders ingericht zou moeten worden. Misschien komt er in de toekomst een ander systeem waar ik wel mee uit de voeten kan.

 

Zorgkosten kunnen wel afgetrokken worden bij de belastingaangifte bij een bepaalde drempel. Voor meer informatie lees hier!

© Helen op Natuurlijke Wijze - Geertje Swart - Top 5 - 8606JT Sneek - 06 29115607 - info @ helenopnatuurlijkewijze.nl - KvK 59142383