Privacyverklaring
Workshop Hooggevoeligheid
Ontzettend leuk Anders!

Helen op Natuurlijke Wijze

Praktijk Natuurgeneeskunde

Geertje Swart Hazen

Top 5, 8606 JT Sneek

info @ helenopnatuurlijkewijze.nl

06-29115607 (maandag - vrijdag 09.30 - 17.00 uur)

Praktijkdagen dinsdag-woensdag-donderdag

SiteLock

Privacyverklaring


Persoonsgegevens die wij verwerken

Helen op Natuurlijke Wijze Praktijk Natuurgeneeskunde Geertje Swart verwerkt persoonsgegevens over jou doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken

•Voor- en achternaam

•Adresgegevens

•Geboortedatum

•Geslacht

•Telefoonnummer

•E-mailadres

•Beroep

•Burgerlijke staat

•Gezondheidsklachten

•Medicatie

•Roken wel/niet

•Alchohol gebruik wel/niet

•Sporten wel/niet



Bijzondere of gevoelige persoonsgegevens

Helen op Natuurlijke Wijze Praktijk Natuurgeneeskunde Geertje Swart verwerkt gegevens die nodig zijn voor jouw behandeling. Dit omvat ook gevoelige of bijzondere persoonsgegevens zoals gezondheidsgegevens. Voor het verwerken van deze persoonsgegevens vragen we om jouw toestemming door middel van een toestemmingsformulier (de informatieverklaring).


Voor de verwerking van persoonsgegevens van personen jonger dan 16 jaar vragen we om toestemming van hun ouders of voogd.


Beveiliging persoonsgegevens
Wij hebben passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat en Diskcryptor, zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.


Waarom we gegevens nodig hebben

Helen op Natuurlijke Wijze Praktijk Natuurgeneeskunde Geertje Swart verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

•Je te kunnen bellen als dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

•Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

•Het afhandelen van jouw betaling

•Verzenden van de nieuwsbrief. Jouw e-mailadres wordt alleen met jouw toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees.

•Jouw behandeling goed uit te kunnen voeren

•Om zaken op jou persoonlijk af te stemmen



Hoe lang we gegevens bewaren

Helen op Natuurlijke Wijze Praktijk Natuurgeneeskunde Geertje Swart zal jouw persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor jouw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijn: 7 jaar voor deelnemers aan workshops en cursussen en 15 jaar als het medische gegevens betreft.


Delen met anderen

Helen op Natuurlijke Wijze Praktijk Natuurgeneeskunde Geertje Swart  deelt jouw gegevens niet met derden zonder jouw toestemming en zal deze alleen verstrekken als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die in opdracht van ons gegevens verwerken, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Helen op Natuurlijke Wijze Praktijk Natuurgeneeskunde Geertje Swart blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

 

In kaart brengen websitebezoek

Helen op Natuurlijke Wijze Praktijk Natuurgeneeskunde Geertje Swart heeft analytische inzage wanneer en hoe vaak de website wordt bezocht, hoe lang men doorbrengt op een pagina, vanuit welk land, welk apparaat (bijv. iPad, iPhone) en welke browser wordt gebruikt.


Wat zijn cookies?

Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd en door jouw browser op het apparaat waar je onze website mee bezoekt, wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Cookies helpen om jouw ervaring te verbeteren tijdens het browsen op deze website.

Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer


Hoe en waarom gebruikt deze website cookies?

Voor een zo goed mogelijke werking van deze website en om de inhoud van advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren worden cookies gebruikt. Ik gebruik cookies om jouw browserervaring te verbeteren door te onthouden dat je bent ingelogd. Bij het invullen van een contactformulier worden cookies gebruikt om jouw gegevens voor een volgende keer te onthouden .

Externe cookies
Ik gebruik cookies van derde partijen om bij te houden hoe je deze website gebruikt; bijvoorbeeld welke pagina's je bezoekt en hoe lang je op de pagina blijft. Dit helpt om beter te begrijpen hoe bezoekers deze site kunnen vinden en gebruiken en stelt mij in staat betere campagnes op te zetten.


Facebook Advertentiecookies
Met jouw toestemming gebruik ik, om advertenties beschikbaar te stellen cookies van Facebook (Facebook Custom Audience, Facebook Impressions, Facebook Connect en Facebook Pixel). Deze cookies zorgen ervoor dat voor jou relevante advertenties worden weergegeven. 
Meer informatie over de cookies van Facebook vind je hier


Tracking cookies
Ik gebruik, met jouw toestemming, sitetracking en eventtracking van ActiveCampaign. Sitetracking plaatst een cookie die bijhoudt welke pagina's jij op deze website bekijkt. Hierdoor kan ik mijn marketing, diensten en advertenties beter aanpassen aan jouw interesses. Eventtracking plaats een cookie die bijhoudt of jij in een bepaalde periode e-mails geopend hebt. Hierdoor kan ik mijn e-mailmarketing beter aanpassen en bij het niet openen van onze e-mails het e-mail adres uit ActiveCampaign verwijderen. Meer informatie over sitetracking vind je hier.  Meer informatie over eventtracking vind je hier. Meer informatie over het privacybeleid van ActiveCampaign vind je hier. 


Google Analytics
Ook door het statistiekenpakket, Google Analytics, worden er cookies geplaatst. Ik wil graag weten hoe mijn bezoekers de website gebruiken en hoeveel mensen maandelijks deze website bezoeken, zodat ik het gebruik van de website kan optimaliseren. Ik wil natuurlijk niet dat je ongewenst gevolgd wordt, maar ik wil jou zo goed mogelijk van dienst zijn en daarvoor heb ik goede statistieken nodig. Bij Google Analytics wordt de informatie zo goed mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. Ik kan je daarom niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google Analytics vind je hier.


Reactie-Module
De reactie-module op mijn blog-artikelen maakt gebruik van het comment-systeem Thrive Comments, ontwikkeld door ThriveThemes.com. Thrive Comments maakt gebruik van cookies om te controleren of je bent ingelogd, en voor analyse van je gebruikersgedrag. Thrivethemes heeft geen toegang tot de gegevens die je via de reactiemodule aan mij verstrekt. 


Social Media
Ik wil het voor jou graag zo makkelijk mogelijk maken om de content van deze website te delen via Social Media. Dit kan onder andere door middel van Social Media (share) buttons.

Van de volgende Social Media Platforms heb ik de buttons geplaatst. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke Social Media platforms om te weten hoe zij omgaan met privacy.  Hieronder vindt je de verschillende privacy verklaringen:



Nieuwsbrieven

Deze verstuur ik via Mailchimp en je kunt je via een formulier op deze website inschrijven voor een nieuwsbrief. Hoe Mailchimp met privacy omgaat, lees je hier.


Hoe deactiveer ik cookies?

Je kunt voorkomen dat cookies in jouw browserinstellingen worden geplaatst, al kan dit wel invloed hebben op de functionaliteit van websites die je bezoekt. Cookies op deze website zijn niet essentieel, maar kunnen jouw ervaring verbeteren.

Als je cookies in jouw browser wilt verwijderen, kun je deze handleiding volgen: Hoe verwijder ik cookies?


Links
Op deze website zul je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten helenopnatuurlijkewijze.nl om. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijs ik hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.



Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@helenopnatuurlijkewijze.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door Jou is gedaan, vragen wij je een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie het MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van jouw privacy. 

Helen op Natuurlijke Wijze Praktijk Natuurgeneeskunde Geertje Swart reageert zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek.   

Helen op Natuurlijke Wijze Praktijk Natuurgeneeskunde Geertje Swart wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons


Beveiliging

Helen op Natuurlijke Wijze Praktijk Natuurgeneeskunde Geertje Swart neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als je de indruk hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@helenopnatuurlijkewijze.nl.


Contactgegevens

Wanneer je contact wilt opnemen met Helen op Natuurlijke Wijze Praktijk Natuurgeneeskunde Geertje Swart, kun je ons als volgt bereiken:

Straatnaam en nummer: Top 5

Postcode en plaats: 8606JT Sneek (Friesland)

Inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel: 59142383

Telefoonnummer: 06-29115607

E-mailadres: info@helenopnatuurlijkewijze.nl

© Helen op Natuurlijke Wijze | Geertje Swart Hazen | Top 5 8606JT Sneek 06 29115607 |  info @ helenopnatuurlijkewijze.nl | KvK 59142383

Inschrijven voor tips en nieuws

* verplicht

Deze website gebruikt cookies. Bij doorgaan van het gebruik van deze website, accepteer je het gebruik van cookies.

Lees meer hoe ik cookies gebruik
Geen probleem, Geertje!