Ik-kom-van-de-sterren

Bel 06-29115607 voor:

  • reserveren consult in de praktijk
  • tijd afspreken voor telefonisch consult op advieslijn (0909-0206 Box 10)
  • bestelling producten
  • boeken van workshop/cursus of vragen daarover

Bel 0909-0206 en kies Box 10 (0,90 p/minuut) voor:

  • Vragen over hooggevoeligheid, nieuwetijdskinderen en gezondheid
  • Adviezen
  • Telefonische consulten
SiteLock

Ik kom van de sterren

Blog - Geertje Swart 20 maart 2015

 

 

Voelen alsof je niet thuishoort hier op aarde en dit lichaam. Geen vrienden kunnen maken of houden, omdat het voelt alsof ze jou niet begrijpen. Je echt totaal anders voelen, heel emotioneel zijn en veel huilen. Het gevoel hebben dat je van een andere planeet komt, van de sterren of uit de lichtwereld.

 

Ze komen bij mij in de praktijk of bij mijn stand op de beurzen. Deze kinderen en jongvolwassenen en soms zelfs volwassenen. Ze voelen zich verloren, niet begrepen en immens verdrietig. Het is dan vaak ook het niet begrijpen en moeilijk aan anderen uit te leggen. Vooral aan mensen die er helemaal niet open voor staan. Ik begrijp het heel goed en vertel het volgende verhaal.

 

 

Levenservaringen opdoen

 

Je ziel leeft vele ontelbare levens om ervaringen op te doen. Voordat je naar aarde komt, maak je samen met je familie-zielengroep een plan. Een soort routekaart van wat je graag nog wilt leren. Iedereen in die zielengroep heeft je onvoorwaardelijk lief en wil je heel graag helpen om jouw plan te verwezenlijken. Ze zullen dan ook met je meegaan. Eentje zal bijvoorbeeld je moeder zijn en eentje je vader, maar ook die lieve buurvrouw of één van die vervelende leraren op school kunnen je helpen ondersteunen de juiste keuzes te maken. Daarbij wordt je ook ondersteund door je gidsen en je twee beschermengelen. Weet dat je nooit alleen bent! Er zijn altijd helpers om je heen die je ook kunt aanroepen in moeilijke tijden. Zij zullen je seintjes geven en adviezen. Soms door een liedje op de radio, soms door iemand op je pad te sturen die je helpt of andere signalen. Er zullen allemaal situaties op je pad komen, die jou gaan helpen om levenslessen te leren. Die lessen zullen niet altijd even leuk zijn, immers anders leer je er niets van. En je zult ook wel eens van je pad afdwalen naar een zijpaadje, maar telkens weer de keuze krijgen om terug te komen op het hoofdpad. Je kiest je eigen ouders, omdat je weet dat zij je precies in die situatie zullen brengen die jij nodig hebt. Je vader en moeder hebben ook hun eigen levenspad gekozen en dat is vervlochten met die van jou. Ze gaan alvast vooruit naar de aarde. Als het dan zover is, dat er een kindje gaat groeien in de buik van je moeder dan reis jij vanuit de lichtwereld zo nu en dan heen en weer via het lichtkoord. Dat loopt door in de navelstreng in de buik van je moeder. Je blijft er dan een poosje, maar je gaat ook wel eens weer terug naar de lichtwereld. Zo reis je in die negen maanden op en neer. Je kunt zo een beetje wennen aan je nieuwe jasje, je lichaam. Op het eind van de zwangerschap dan blijf je steeds langer bij je moeder, totdat je geboren wordt en door de sluier van vergetelheid gaat. Je weet niets meer van je routeplan en wat je op aarde komt doen. Zo leer je het best je levenslessen. En bij de geboorte daar gaat het wel eens mis.

 

Je geboorte

 

In dit speciale geval van je niet thuisvoelen op aarde kan het volgende gebeurt zijn. Je bent dan waarschijnlijk te snel geboren of je wilde er juist niet uit. In het geval van een snelle geboorte wordt je overdonderd door de veel zwaardere trilling van de aarde dan dat je gewend was in de lichtwereld. Het voelt ook zo koud en kil aan, zo plots uit die warme buik van moeder. De navelstreng wordt doorgeknipt en je kunt niet meer terug naar de lichtwereld. Als je dan ook nog in het ziekenhuis bent geboren en voor onderzoek meteen bent weggebracht dan ontstaat er nog meer trauma. Je mist dan namelijk de warmte en liefde en het gevoel geborgen en veilig te zijn. In het geval van er niet uit willen komen, dan hebben ze misschien heel hard op je moeders buik zitten drukken of hebben ze de vacuümpomp op je hoofdje gezet en je eruit getrokken. Allemaal redenen om een trauma op te lopen en dat je je niet welkom voelt op aarde. Je zult zelf dit misschien niet allemaal bewust meer weten (hoewel sommigen dit wel kunnen), maar onbewust is er heel veel gebeurd en je lichaamscellen hebben al die gebeurtenissen opgeslagen in hun geheugen. Nu in je verdere leven kunnen bepaalde situaties je onbewuste celgeheugen aan het werk zetten en bepaalde emoties oproepen, zoals heimwee naar de lichtwereld, faalangst of andere angsten en je niet thuisvoelen.

 

Aarden

 

Ook ben je vaak niet goed geaard en kan je bio-energie, de energiebubbel om je lichaam heen (je aura), uit evenwicht zijn of te open staan. Het heeft ook te maken met je chakra’s (energiecentra) in je lichaam die in onbalans of geblokkeerd zijn. Het te open staan van je 7e chakra (kruinchakra) en het energetisch koord vanuit je eerste chakra (je basischakra) naar je moeder toe. Een kind kan zelf nog niet aarden en doet dat tot zijn 11e-12e jaar via de moeder. Het koord wordt dan steeds dunner, totdat het loslaat. Als de moeder niet goed geaard is, is het kind dat dus ook niet. Ben je al volwassen en kun je nog steeds niet goed aarden, dan kan het zijn dat er iets mis is gegaan met het koord dat aan je moeders basischakra vastzit. In mijn praktijk help ik dan ook altijd moeder en kind samen en met energetische behandeling en Neuro Emotionele Integratie (NEI) help ik de blokkades in het celgeheugen te neutraliseren.

 

Wil je er meer over weten, inzicht krijgen in jouw situatie of met mij over je ervaring praten, bel mij dan op 06-29115607 of neem contact op via de mail.

 

Liefs,

 

Geertje

 

Ja
 
 
 

© Helen op Natuurlijke Wijze - Geertje Swart - Top 5 - 8606JT Sneek - 06 29115607 - info @ helenopnatuurlijkewijze.nl - KvK 59142383